TEKST
+100%-

Volumi i Tregut


Volumi i Tregtimit ne ALSE ne date 12/12/2018 eshte ___

Volumi sipas instrumenteve dhe segmenteve te tregut ne ALSE ne date 12/12/2018:

Për të aksesuar historikun e Volumit të Tregtimit (nr. të transaksioneve) në ALSE, zgjidhni periudhën si më poshtë: