TEKST
+100%-

Single Blog Title

This is a single blog caption

Njё rikujtesё pёr audituesit e brendshёm

//
Kategori

Audituesit e brendshëm komunikojnë, jo sepse është pjesë e përshkrimit të punës, por sepse duan të sjellin ndryshimet e duhura në organizatat e tyre. Audituesit e brendshëm zotërojnë aftësitë, njohurinë dhe kapacitetet e duhura, për të qenë këshilltarë të besueshëm, si dhe për të zgjidhur probleme komplekse.

Stavri PASHKO
Auditues i Brendshëm
VOLVO Group

Për të lexuar artikullin e plotë klikoni këtu

Burimi: Revista Bankieri Nr.31 Prill 2019