TEKST
+100%-

Festat kombëtare


Festat kombëtare

01 janar 2019 Festat e Vitit të Ri
02 janar 2019 Festat e Vitit të Ri
14 mars 2019 Dita e Verës
22 mars 2019 Dita e Nevruzit
21 prill 2019 E diela e Pashkëve Katolike*
22 prill 2019 Pushim zyrtar nga E diela e Pashkëve Katolike
28 prill 2019 E diela e Pashkëve Ortodokse*
29 prill 2019 Pushim zyrtar nga E diela e Pashkëve Ortodokse
01 maj 2019 Dita Ndërkombëtare e Punëtorëve
04 qershor 2019 Dita e Bajramit të Madh**
12 gusht 2019 Dita e Kurban Bajramit**
05 shtator 2019 Dita e Shenjtërimit të Shenjt Terezës
28 nëntor 2019 Dita Flamurit dhe e Pavarësisë
29 nëntor 2019 Dita e Çlirimit
08 dhjetor 2019 Dita Kombëtare e Rinisë*
09 dhjetor 2019 Pushim zyrtar nga Dita Kombëtare e Rinisë
25 dhjetor 2019 Krishtlindjet

*Në rastet kur festat zyrtare bien në ditët e pushimit javor (e shtunë ose e diel), dita e hënë është ditë pushimi.
**Shënim: Data e festave të Kurban Bajramit dhe Bajramit të Madh mund të ndryshojë sipas kalendarit hënor. Në rast se do të ketë ndryshime, do të viheni në dijeni me një njoftim të dytë.