TEKST
+100%-

Single Blog Title

This is a single blog caption

Përfundon fushata edukimit financiar e Bursës ALSE

Përfundon me sukses fushata “Termi i Ditës” (Term of the Day) ndërmarrë nga ana e Bursës Shqiptare të Titujve ALSE rreth edukimit të publikut lidhur me tregun e kapitalit, bursën dhe llojet e tregtimeve që kryhen në të.
ALSE publikoi në rrjetet e saj sociale 50 foto informative në gjuhën angleze me qëllim informimin e publikut.
Duke filluar nga muaji Shtator fushata do t’i dedikohet publikut shqiptar, duke publikuar në rrjetet sociale materialet në gjuhën shqipe.

Për të parë një pjesë të fotove klikoni këtu