TEKST
+100%-

Single Blog Title

This is a single blog caption

“Para dhe pasuri” – Bursa e Shqipërisë alternativa në investim financiar

//
Kategori

I ftuar në emisionin e gazetarit Besard Kadia “Para dhe Pasuri”, Z.Gjergji shpjegon ecurinë e tregut të kapitaleve në Shqipëri dhe Bursës Shqiptare të Titujve për periudhën Shkurt 2018-Tetor 2018. Gjithashtu Z. Gjergji jep informacion të detajuar për mënyrën e tregtimit të titujve në Bursën ALSE dhe proceduren që duhet të ndjekin investitorët potencial për tu lidhur me firmat e brokerimit që janë anëtare pranë Bursës Shqiptare me qëllim tregtimin e titujve në këtë institucion.

Për të ndjekur intervistën e plotë klikoni këtu