TEKST
+100%-

Single Blog Title

This is a single blog caption

Kuvendi i Shqipërisë voton anëtarin e ri të Bordit të AMF-së

Kuvendi i Shqipërisë votoi në 03.04.2019, gjatë seancës plenare, projektvendimin “Për emërimin e një anëtari të Bordit të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare”. Anëtari i ri i Bordit të AMF-së u emërua Z. Deniz Deralla, propozim i Këshillit Mbikëqyrës të Bankës së Shqipërisë.

Z. Deralla është drejtues i Departamentit të Mbikëqyrjes në Bankën e Shqipërisë. Një ditë më parë ai zhvilloi një seancë dëgjimore në Komisionin për Ekonominë dhe Financat.