TEKST
+100%-

Single Blog Title

This is a single blog caption

Kolateralet alternative – Një mundësi më shumë për zgjerimin e huadhënies

//
Kategori

Në çdo ekonomi në zhvillim, huadhënia ka një rëndësi dhe rol të jashtëzakonshëm për zhvillimin dhe rritjen e kapaciteteve të saj. Në Shqipëri sektori bankar modern shënon pothuaj 28 vite nga krijimi i tij dhe aktualisht ai mbetet sektori më i rëndësishëm i sistemit financiar në Shqipëri, aktivet e së cilit zënë rreth 90% të tij, duke nënkuptuar njëkohësisht edhe rolin e dobët, ose jo-ekzistent të tregut të kapitaleve.

Admira Llazari (Mlika)

Drejtuese
Departamenti i Riskut të Kredisë
BANKA KOMBËTARE TREGTARE

Për të lexuar artikullin e plotë klikoni këtu

Burimi: Revista Bankieri Nr.34 Janar 2020