TEKST
+100%-

Single Blog Title

This is a single blog caption

CoCo Bonds – Obligacionet e veçanta, për situata të veçanta

//
Kategori

Në kontekstin e një krize thelbësore të institucioneve kryesore financiare, apo sistemike, këto obligacione, nëse konvertohen në kohën e duhur, mund të ndihmojnë jo vetëm në parandalimin e falimentimit të institucionit financiar, por dhe të injektojnë kapital, i cili nuk do të mund të merrej ndryshe, brenda një periudhe të shpejtë kohe.

Prof. Asoc. Dr. Arbi AGALLIU
Administrator
UNIVERSITETI EUROPIAN I TIRANËS, UET

Për të lexuar artikullin e plotë klikoni këtu

Burimi: Revista Bankieri Nr.31 Prill 2019