TEKST
+100%-
Category

Lajme nga Tregu

Bordi i Mbikëqyrjes Publike gjobit ose pezullon licencat për 10% të audituesve ligjorë ne vend (lista), verifikime dhe për kontabilistët

Bordi i Mbikëqyrjes Publike (BMP), një institucion rregullator i pavarur që mbikëqyr aktivitetin e audituesve ligjorë dhe kontabilistëve të miratuar ka njoftuar se ka ndërmarrë masa administrative për 24 auditues ligjorë, përmes gjobave dhe pezullimeve të licencave, ndërkohë që janë...
Lexoni më shumë →
1 2 3 17