TEKST
+100%-

Single Blog Title

This is a single blog caption

Banka Intesa Sanpaolo Albania, anëtari më i ri, fillon zyrtarisht tregtimin në Bursën ALSE

Sot datë 21.08.2019, në seancën e tregtimit të titujve në Bursën Shqiptare të Titujve ALSE filloi zyrtarisht tregtimin anëtari i ri, Banka Intesa Sanpaolo Albania.
Banka Intesa Sanpaolo Albania u anëtarësua pranë ALSE me vendimin nr. 32 datë 21.05.2019 të Këshillit Mbikëqyrës, për tregtimin e letrave me vlerë të Qeverisë. Banka Intesa Sanpaolo Allbania është anëtari i katërt i Bursës ALSE dhe tregton me të drejta të plota së bashku me Credins Bank, Bankën Amerikane të Investimeve dhe Triumf Grup.