TEKST
+100%-

EVENTE

KREU / ALSE / EVENTE

EVENTE


Leksion i hapur në CIT “Tregjet Financiare dhe Bursa Shqiptare e Titujve”

04/12/2018

Për më shumë klikoni këtu

Forumi me temë “Edukimi financiar për përfshirjen financiare”

29/06/2018

Për më shumë klikoni këtu

Leksion i hapur në Universitetin Metropolitan “Tregu Financiar – Bursa si një mjet financimi”

05/06/2018

Për më shumë klikoni këtu

Leksion i hapur në Universitetin Europian të Tiranës  “Bursa e Shqipërisë si mundësi investimi”

29/05/2018

Për më shumë klikoni këtu

Bursa Shqiptare e Titujve ALSE trajnon Audituesit e Brendshëm në Shqipëri

24/05/2018

Për më shumë klikoni këtu

Leksion i hapur në Kolegjin Univeristar të Biznesit “Bursa e Shqipërisë si mundësi alternative investimi në Shqipëri”

25/04/2018

Për më shumë klikoni këtu

Forumi ndërkombëtar ekonomik “Future Balkans”

24/01/2018

Për më shumë klikoni këtu